trouwfotograaf utrecht

Trouwfotograaf Utrecht ZILVER Fotograaf van het jaar

Trouwfotograaf Utrecht zilver fotograaf.

Trouwfotograaf Utrecht, deze titel haalde ik in 2015 EN in 2016. Ubertof toch? trouwfotograaf utrechtIn 2013 werd ik als trouwfotograaf Utrecht lid van de vakvereniging Master Photographers Network. In datzelfde jaar behaalde ik mijn titel Master Fotograaf.

Binnen MPN organisatie kun je regelmatig meedoen aan verschillende wedstrijden. Sinds het voorjaar van 2015 bestaat er een nieuwe wedstrijd, namelijk Imaginem Master Awards. Een belangrijke rol hierin speelt het medium Facebook.

Trouwfotograaf Utrecht, iedereen die lid is van MPN mag meedoen.

Dus ik ook. Je stuurt per wedstrijd 3 van je beste beelden in. Dit mogen trouwfoto’s zijn, maar ook bedrijfsfotografie en portretfoto’s. Je zou zelf je reisfoto’s in kunnen sturen als je dat wilt. Als BRUIDSFOTOGRAAF UTRECHT heb ik uiteraard trouwfoto’s ingestuurd. De inzending gaat anoniem. Na 2 weken worden alle beelden (ook weer anoniem) door 1 persoon op onze besloten MPN facebookpagina geplaatst.

Daarna kan iedereen zijn like geven op de foto’s. Ook al heb je niets ingestuurd je mag zeker likes uitdelen. Na 2 weken komt hier een winnaar goud, zilver en brons uit. Het is een bijzonder groot compliment dat je vakgenoten jouw foto een award toekennen.trouwfotograaf utrecht

Maar om de titel fotograaf van het jaar te behalen moet je steeds hoog scoren. Dus als je een keer een goud award hebt binnen gesleept en je andere foto’s scoorden niet zo hoog. Dan wordt het lastig om een overall winnaar te woren. Als je als fotograaf bijvoorbeeld steeds met 2 of 3 foto’s in de top 10 komt heb je grote kans deze titel fotograaf van het jaar te halen.

En zo scoorden mijn foto’s bij elke wedstrijd erg hoog.

Regelmatig een 4e, 5e en 6e plaats. Uiteindelijk ben ik 2e geworden, maar wat scheelt het? Het scheelde dus werkelijk 1 punt op de Goud fotograaf van het jaar. Die had maar 1 puntje meer dan ik. Zuur, maar ach ik ben trots dat mijn beelden steevast hoog hebben gescoort in deze wedstrijd. En dat 2 x. Zowel in 2015 als 2016 mocht ik mezelf ZILVER Fotograaf van jaar noemen. Daarbij gun het de andere fotograaf uiteraard ook van harte! Ik ben als trouwfotograaf utrecht maar wat trots op deze titel.

Als trouwfotograaf Utrecht werk ik niet alleen in de omgeving van Utrecht, maar door de hele wereld. Mocht jij nog op zoek zijn naar een trouwfotograaf, neem dan snel CONTACT met mij op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.