trouwfotograaf

Het wordt weer een mooi jaar voor trouwfotograaf Corrine, ik dus.

Waarom dit jaar voor mij als trouwfotograaf een mooi jaar wordt? Er staan namelijk weer enorm mooie bruiloften in de planning. Dit jaar begin ik in april weer mijn rol als trouwfotograaf te vervullen. En ik ben er klaar voor! Als trouwfotograaf zorg je ervoor dat je al je apparatuur weer in perfecte conditie is. Dus de camera’s zijn schoongemaakt, nieuwe batterijen zijn gekocht, de lenzen zijn weer schoon geschrobt, mijn tas is weer uitgemest en niet geheel onbelangrijk…. de trouwfotograaf zelf is ook weer uitgerust.

Na een maand vakantie in januari in de warme tropen kan de trouwfotograaf er weer met frisse moed tegenaan.

Dat is nodig want ook al kunnen er nog een paar bruiloften bij voor dit jaar, het zit toch al aardig vol geboekt met bruiloften. Een heerlijk vooruitzicht. Ondertussen zit ik uiteraard niet stil, ook in de wintermaanden waarin er relatief weinig wordt getrouwd, ben ik echt wel druk bezig. Zoals gezegd zorg ik dat alle apparatuur weer perfect werkt en is gecontroleerd, maar ook koop ik regelmatig nieuwe dingen erbij. Aan mijn website wordt in de wintermaanden ook druk gewerkt, blogs worden geoptimaliseerd, er worden nieuwe foto’s toegevoegd en nieuwe teksten geschreven. Ik neem streng door wat nog van toepassing is en welke teksten veranderd moeten worden.

Wat ook belangrijk is voor de trouwfotograaf, is om in de wintermaanden lekker aan de slag te gaan.

Nieuwe technieken uitproberen, nieuwe lichtplannen maken, nieuwe contacten met andere trouwfotografen maken. Sparren met elkaar is ook erg belangrijk. Verder is het ook belangrijk om je creativiteit verder uit te breiden, dingen bedenken en proberen.

trouwfotograaf

Als trouwfotograaf geef ik ook zelf workshops en doe ik aan coaching,

maar zelf volg ik ook seminars en workshops. Allemaal belangrijk om te doen maar ook onwijs leuk om te doen! Via facebook en internet blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends op fotografie en bruidsfotografie gebied. Ook al is iets een trend dat wil niet zeggen dat ik die trends klakkeloos overneem, ik blijf altijd mijn eigen ding doen en mijn eigen pad volgen. Ik pik er dingen uit die ik omvorm tot mijn eigen stijl. Een trend moet me aanspreken en spreekt iets me niet aan laat ik het lekker voorbij gaan.

trouwfotograaf