trouwfotografie amsterdam

Trouwfotografie Amsterdam, Le Grand Wedding

Trouwfotografie Amsterdam, Le Grand Wedding van Jan Willem en Eva.

Trouwfotografie Amsterdam in 2 dagen, en wat voor trouwfotografie Amsterdam. De laatste bruiloft die ik in 2017 fotografeerde was met recht een Grand Wedding. Dat is dan ook de passende titel van deze 2 daagse bruiloft.

Toen Eva mij benaderde of ik hun bruiloft wilde fotograferen baalde ik. Op de dag van de huwelijksplechtigheid was ik zelf al geboekt. Gelukkig was Nynke (mijn back up fotograaf en 2e fotograaf) wel beschikbaar. Ik vertelde Eva dat Nynke op de 1e dag beschikbaar was. Ikzelf zou de 2e dag van het feest fotograferen.

Een kennismaking in Amsterdam werd gepland.

Zo werd trouwfotografie Amsterdam op 4 en 11 november een feit.

Nynke begon bij het bruidspaar thuis te fotograferen in Amsterdam. In hun prachtige huis werd de bruid in de make up gezet en omgekleed. In de Vondelkerk zag het bruidspaar elkaar voor het eerst.

Hier waren de thema kleuren zwart en goud duidelijk zichtbaar. Wat een geweldige sfeer! Een prachtige ceremonie werd gevolgd door een zeer gezellige borrel.

Trouwfotografie Amsterdam houdt nog niet op.

Er volgde een fotoshoot met het bruidspaar en hun 2 dochters.

Daarna liep het bruidspaar naar de volgende locatie restaurant Lion Noir. Daar werden zij opgewacht door een grote groep gasten. De sfeer was zo mooi en hier waren ook weer zwart en gouden details te vinden. Het avondvullende diner met speeches raakte iedereen.

Rond 21 uur kon ik Nynke aflossen. Ik nam de taak trouwfotografie Amsterdam van haar over. Het diner liep uit maar de gezelligheid zat er nog steeds heel goed in. Ergens in de nacht liep ik in het drukke Amsterdam terug naar mijn auto. Ik kon me alvast verheugen op een heel tof feest een week later.

Dag 2 van trouwfotografie Amsterdam, we gaan dit keer weer naar een andere plek en dat is niet de minste locatie; namelijk de A’dam Tower!

In de disco lift ging ik naar boven, ik was ruim op tijd om alvast mijn flitsers te installeren en te testen. Er was nog een laatste repetitie aan de gang dus ik kon mooi zien hoe het feest geopend zou worden. De gasten waren keurig op tijd en 3 kwartier later werd het feest geopend door Lex Empress. Het feest van Le Grand Wedding was officieel geopend en het bruidspaar maakte hun entree terwijl de 1e dj zijn set opende.

Drie, in het goud geklede danseressen, stonden op gouden zuilen te dansen, gouden ballonnen zweefde door de lucht. De hapjes en drankjes waren niet aan te slepen en de sfeer was waanzinnig goed. Toen uiteindelijk niemand minder dan DJ Erick-E begon te draaien was er geen houden meer aan. Jimmy Choo’s, stropdassen en vlinderdasjes werden uit,- en afgedaan. De gasten gingen los!

Om 1 uur was het feest afgelopen en de afterparty werd geopend in the library.

Halverwege de afterparty zat het er voor mij op en kon ik met deze Le Grand Wedding een heel tof bruidsseizoen afsluiten. Dat het album een stuk dikker werd dan het gemiddelde album is wel te begrijpen denk ik. Deze reportage “Trouwfotografie Amsterdam” was wel heel uitgebreid!

Geniet mee van deze reportage trouwfotografie Amsterdam, Le Grand Wedding.

trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdamtrouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdamtrouwfotografie amsterdam

trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam adam tower adam tower trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam trouwfotografie amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.