trouwfotograaf amsterdam

Trouwfotografie Amsterdam, Le Grand Wedding

Trouwfotografie Amsterdam, Le Grand Wedding van Jan Willem en Eva.

Trouwfotografie Amsterdam in 2 dagen. En wat voor trouwfotografie Amsterdam! De laatste bruiloft die ik in 2017 fotografeerde was met recht een Grand Wedding. Dat is dan ook de passende titel van deze 2 daagse bruiloft.

trouwfotografie amsterdambruid visagie

Toen Eva mij benaderde of ik hun bruiloft wilde fotograferen baalde ik. Op de dag van de huwelijksplechtigheid was ik namelijk zelf al geboekt. Gelukkig was Nynke (mijn back up fotograaf en 2e fotograaf) wel beschikbaar. Ik vertelde Eva dat Nynke op de 1e dag beschikbaar was. Ikzelf zou de 2e dag van het feest fotograferen.

Er werd een kennismaking voor trouwfotografie Amsterdam gepland.

Na een heel goed en gezellig gesprek werd trouwfotografie Amsterdam op 4 en 11 november een feit.

Nynke begon bij het bruidspaar thuis te fotograferen in Amsterdam. Bruid Eva was thuis met de 2 kinderen en werd daar opgemaakt door de visagiste. Aangekomen in de Vondelkerk zag het bruidspaar elkaar voor het eerst.

Hier waren de thema kleuren zwart en goud duidelijk zichtbaar. Wat een geweldige sfeer!

Na de prachtige ceremonie was het tijd voor een zeer gezellige borrel.

Trouwfotografie Amsterdam houdt nog niet op. Er volgde een fotoshoot met het bruidspaar en hun 2 dochters.vondelkerkvondelkerk bruiloftvondelkerk bruiloftbruloft vondelkerkbruidstaartreceptie bruiloft vondelkerk

Daarna liep het bruidspaar naar de volgende locatie restaurant Lion Noir. Daar werden zij opgewacht door een grote groep gasten. De sfeer was zo mooi en hier waren ook weer zwart en gouden details te vinden. Het avondvullende diner met speeches raakte iedereen.bruiloft amsterdamtrouwfotografie amsterdam bruidspaarblack gold details

Rond 21 uur kon ik Nynke aflossen. Ik nam de taak trouwfotografie Amsterdam van haar over. Het diner liep uit maar de gezelligheid zat er nog steeds heel goed in. Ergens in de nacht liep ik in het drukke Amsterdam terug naar mijn auto. Ik kon me alvast verheugen op een heel tof feest een week later.trouwfotograaf amsterdamtrouwfotografie amsterdamtrouwfotografie amsterdambruidspaar amsterdam

Dag 2 van trouwfotografie Amsterdam.

Nu gaan we deze keer naar een andere plek en dat is niet de minste locatie; namelijk de A’dam Tower!

In de disco lift ging ik naar boven, ik was ruim op tijd om alvast mijn flitsers te installeren en te testen. Toen ik binnen kwam was er een laatste repetitie aan de gang. Ik kon nog meemaken hoe het feest geopend zou worden. Alle avond gasten waren keurig op tijd en 3 kwartier later werd het feest geopend door Lex Empress. Het feest van Le Grand Wedding was officieel geopend en het bruidspaar maakte hun entree terwijl de 1e dj zijn set opende.bruidsfotografiebruiloft amsterdamamsterdam towerbruiloft amsterdam toweramsterdam tower bruidsfotografietrouwfotografie amsterdam

Drie, in het goud geklede danseressen, stonden op gouden zuilen te dansen, gouden ballonnen zweefde door de lucht. De hapjes en drankjes waren niet aan te slepen en de sfeer was waanzinnig goed. Toen uiteindelijk niemand minder dan DJ Erick-E begon te draaien was er geen houden meer aan. Jimmy Choo’s, stropdassen en vlinderdasjes vlogen in het rond. De gasten gingen los!

Om 1 uur was het feest afgelopen en de afterparty werd geopend in the library.trouwfotografie amsterdambruiloft amsterdambruidsfotograaf amsterdam

Halverwege de afterparty zat het er voor mij op en kon ik met deze Le Grand Wedding een heel tof bruidsseizoen afsluiten. Dat het album een stuk dikker werd dan het gemiddelde album is wel te begrijpen denk ik. Deze reportage “Trouwfotografie Amsterdam” was wel heel uitgebreid!amsterdam tower jimmy choo

Geniet mee van deze reportage trouwfotografie Amsterdam, Le Grand Wedding. Ik fotografeer uiteraard vaker bruiloften in Amsterdam, wil jij mij ook inhuren? Neem dan nu contact met mij op. Of misschien wil je eerst nog meer trouwfoto’s zien. Bekijk dan het portfolio trouwen en fonkelend even.

bruiloft amsterdam tower trouwfotografie amsterdam

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.