Als jullie besluiten om te gaan trouwen dan moet er veel worden geregeld. Allereerst natuurlijk de trouwdatum, die vaak een bijzondere betekenis heeft voor het bruidspaar. Vervolgens de locatie waar het huwelijk plaatsvindt, een zaal voor het feest of een restaurant voor het diner. En dan is er nog een belangrijke locatie waarover jullie moeten beslissen: de locatie waar de trouwfotografie gaat plaatsvinden. Want behalve foto’s van alle belangrijke momenten willen jullie natuurlijk ook een mooie reportage in een romantische omgeving. Zodra alle locaties op papier staan wordt het tijd om een goede fotograaf te regelen. Creatieve Fotomissies is graag op jullie mooiste dag aanwezig om alle momenten vast te leggen.

Een blijvende herinnering aan een mooie dag

D&T 24-06-17 (75)-600x400Een professionele fotoreportage van jullie huwelijk is een blijvende herinnering voor later. Om de dag nog eens te beleven met de kinderen en jaren later wie weet met de kleinkinderen. Daarom is het belangrijk om de trouwfotografie niet zomaar uit handen te geven. Natuurlijk kunnen familieleden ook leuke kiekjes maken met hun smartphone. Maar dat is toch heel wat anders dan vakkundige trouwfotografie. Hier is ervaring en kennis voor nodig. Het maken van mooie foto’s vereist vakmanschap en dat heeft Creatieve Fotomissies uiteraard in huis. Ik zorg ervoor dat jullie na jullie trouwdag kunnen terugkijken met mooie foto’s van alle belangrijke momenten. Vanaf het moment dat de bruid bij de kapper zit tot de openingsdans op het feest.

Zorg voor een mooie herinnering aan jullie huwelijksdag

Wil je dat jullie huwelijksdag echt onvergetelijk wordt? Laat de trouwfotografie dan door een professionele fotograaf verzorgen. Ik zet jullie trouwdatum graag in mijn agenda zodat jullie verzekerd zijn van de mooiste foto’s. Ik denk ook graag mee over een geschikte locatie voor de huwelijksreportage of een alternatief als we vanwege slecht weer niet buiten foto’s kunnen maken. Het moet immers in alle opzichten een geslaagde dag worden waarop jullie achteraf met tevredenheid kunnen terugkijken. Neem gerust contact met mij op als jullie meer informatie willen over hoe ik werk of kijk op de website om inspiratie op te doen voor de fotoreportage. Ik ben bereikbaar via telefoonnummer 0346 – 707 014 of vul het contactformulier op de website in. Samen met jullie maak ik een actieplan om er een mooie dag van te maken met de mooiste foto’s als resultaat.