trouwfotograaf amsterdam

Trouwreportage Amsterdam

Trouwreportage Amsterdam en wel in de Hortus!

Dit bruidspaar vroeg mij om trouwreportage Amsterdam in de Hortus te verzorgen. Hettrouwreportage Amsterdam bruidspaar was van de zomer al getrouwd in Griekenland. In oktober vierden zij een feestje in de Hortus Amsterdam. Maar eerst was het tijd voor een toffe trouwreportage in de Hortus van Amsterdam.

Een bijzonder mooie en uitdagende klus voor een trouwreportage Amsterdam.trouwreportage Amsterdam

Alles speelde zich in de avond af. Het was al donker toen ik arriveerde bij de Hortus. Ik heb mijn spullen klaar gezet en ik kon lekker creatief aan de gang met mijn flitsers. Maar we gaan even terug naar het begin van de avond.

Gelukkig kon ik dichtbij parkeren, want ik neem altijd aardig wat spullen mee. Ik was zeer ruim op tijd aanwezig. Het bruidspaar was nog niet omgekleed dus ik kon relaxed beginnen met een kop thee. Nadat het bruidspaar zich had omgekleed in hun trouwkleding die ze ook in Griekenland aan hadden, zijn we naar buiten gegaan voor een bijzondere trouwreportage Amsterdam. Dit bruidspaar had alleen maar oog voor elkaar, wat het voor mij makkelijker maakte want ik zag geen fluit in het donker.hortus amsterdamhortus amsterdam

De verlichting in de tuin was namelijk uitgevallen! Maar geen probleem, ik heb als trouwfotograaf overal mijn foefjes voor. Ik zorg ervoor dat de trouwreportage Amsterdam geweldig wordt!
Nadat we een uurtje in de tuin hebben gefotografeerd, kwam er al wat avondgasten binnen druppelen. Binnen heb ik wat flitsers neergezet om ook hier wat creatieve shots te maken. Het was een enorm gezellige avond, maar nadat ik hier een uur had gefotografeerd zat het er voor mij alweer op.

Het was een korte maar zeer krachtige trouwreportage voor mij als trouwfotograaf en ik heb er onwijs van genoten! De keuze voor de locatie door het bruidspaar vond ik ook waanzinnig gaaf en origineel.

Geniet jij ook mee van de liefde tussen dit prachtige koppel en de trouwreportage Amsterdam die door Creatieve Fotomissies is vastgelegd. En bekijk nog gerust het portfolio trouwen. Vind je dat geweldig neem dan snel contact met mij op.

 

trouwreportage Amsterdam bruidsfotografie hortus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.