trouwfotograaf Hengelo

Trouwfotograaf Hengelo

Trouwfotograaf Hengelo, dit blog gaat over een te gekke bruiloft, uiteraard in Hengelo, daarom trouwfotograaf Hengelo.

Trouwfotograaf Hengelo word je niet zomaar, dankzij de ubbertoffe bruiloft bij huis de Voorst van de neef van Domenique die ik vorig mocht fotograferen, mocht ik dit keer aan de slag als trouwfotograaf Hengelo.

Trouwfotograaf Hengelo, ik dus begon bij het ozo leuke huis van Guus en Domenique, waar de bruid zich inmiddels gereed had gemaakt. Ik als shoe-aholic werd enorm enthousiast van de GE-WEL-DIGE schoenen van de bruid (glitters en Jimmy Choo, maak me gek!) Guus wachtte zijn bruid beneden op onder het toeziend oog van vrienden en familie. Nadat iedereen het bruidspaar had bewonderd onder het genot van een broodje, zijn we op pad gegaan naar een oude loods voor een korte fotoreportage.
Aangekomen bij de houtmaat , waar we de rest van de dag zouden blijven werd het bruidspaar door de daggasten ontvangen.

Tijd om te trouwen! In een koepel op het water, hoe romantisch is dat? En wat een feest maakte de babs van de ceremonie. Perfect passend bij het bruidspaar werd er enorm gelachen. Na de ceremonie werden er niet alleen bellen geblazen maar mocht Guus een fles bubbels opentrekken, dat deed hij vooral niet met beleid. Ik als trouwfotograaf Hengelo kon volop genieten van al het enthousiasme. Inmiddels begon het te regenen maar hebben we toch wat foto’s gemaakt in de prachtig groene omgeving van de Houtmaat.

De bruidstaart werd aangesneden en een gezellige borrel was het gevolg. Voor trouwfotograaf Hengelo een mooi moment om de trouwringen en de schoenen te fotograferen. Toen de avondgasten binnen waren regende het nog steeds en begon het bruidspaar met een toffe openingsdans. En daarna ging het feest los en met los bedoel ik LOS! Het bruidspaar heb ik nog wel even mee naar buiten genomen voor een korte avondshoot. Tegen het einde van de avond was de dansvloer bezaaid met bier, wijn, gebroken glas en feestend publiek. Wat een energie! Ik moest me als trouwfotograaf Hengelo af en toe even terugtrekken om bij te komen en mijn lens af te drogen.

Ik heb zo vet genoten van deze energieke bruiloft, genieten jullie ook mee met deze foto’s gemaakt door trouwfotograaf Hengelo.

trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo

trouwfotograaf Hengelo

 

One thought on “Trouwfotograaf Hengelo

 1. Oh, wat een leuk blog!!
  Lieve Corrine, wat hebben wij een topdag gehad en wat heb je geweldige foto’s gemaakt!
  Elke keer als we de foto’s zien, moeten we weer terugdenken aan de mooiste dag van ons leven!
  Je hebt het perfect verwoord en vooral op de foto gezet, het was 1 groot feest 😀
  Ik zou je aan iedereen aanbevelen 🙂
  Liefs Domenique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *